Jump to content

IczuLetZ

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. @flrn;Am discutat si cu Andrei, mi se pare putin aiurea ca toate resursele sa fie postate una peste alta la Module, adica este aiurea sa adaugi in aceasi categoria resurse/tutoriale etc.. despre CSGO / CS 1.6 / METIN / LOL etc..dau niste exemple. D'asta am spus ca ar fi mult mai ok sa fie ordonate cum am mentionat eu in propunere, asteptam raspunsul tau.
  2. Buna seara, avand in vedere ca sunt moderator pe sectiunea STIRI [IT/GAMING] pentru a imi usura munca intr-un fel si pentru a fii mult mai usor membrilor sa afle mai multe resurse, propun ca, categoria Gaming sa fie re amenajata. Sa adaugam cate un Sub-Forum la categoria Gaming pentru cele mai frecventate/jucate jocuri din momentul de fata, la care sa adaugam alte Sub-Forum-uri de ex: Addons/Plugin/Tutorial etc.. Sunt de parere ca asa ar arata cat mai ordonat categoria GAMING si fiecare user ar putea sa caute ce are nevoie intr-o categorie bine ordonata si amenajata !
  3. Prenume » Cosmin Vârsta » 18 Locația » Baia Mare Ocupație » In momentul de fata scoala de soferi si in prealabil "job-ul" meu online Hobby-uri și pasiuni » Gaming-ul, YouTube-ul De unde ai auzit de STRIX.RO? » PA Contact » IczuLetZ#3597 Alte detalii » Bine v-am gasit !

×
×
  • Create New...