Jump to content

flrn;

Founder
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Excellent

1 Follower

About flrn;

 • Rank
  wildcard
 • Birthday 03/01/1998

Recent Profile Visitors

261 profile views
 1. Changed Status to Rejected
 2. Tu imi vii cu argumente de ce ar trebui sa fie, eu iti vin contra. Propunere respinsa, daca doresti sa mai adaugi ceva poti sa imi dai PM si rezolvam in PM sau pe teamspeak in aproximativ o saptamana.
 3. @IczuLetZ eu inteleg ce zici, dar nu sunte comunitate de metin2, lol si alte jocuri, din ce vezi avem doar counter-strike Avand in vedere ca nu am experienta in alte jocuri, nici nu am de gand sa fac asa ceva. Daca nu era Andrei si/sau Claudiu eu nici macar sectiune de stiri nu faceam pentru ca e doar copy-paste. Anyway, la resurse gasesti doar csgo pentru ca nu e nimeni sa se ocupe de 1.6, sa cunoasca scripting etc. Daca este, bag pe downloads si 1.6, dar nu ma intereseaza resurse aiurea postate, trebuie verificate.
 4. Desi voiam sa tin eu acel DNS pentru mine, iti urez mult succes cu el. Ti-am facut DNS si sectiunea principala, subforumurile ti le faci cum vrei.
 5. Categoria si DNS facute. Daca nu te descurci sa-ti faci subforumurile, astept un PM si te ajut.
 6. Din pacate pana marti seara nu pot sa ofer premiul, deci pana marti mai aveti timp sa faceti kill-uri. Spor la fraguri si la multi ani!
 7. Update Members Shop; am adaugat cateva iteme in Members Shop, probabil pe viitor o sa fie mai multe; avand in vedere ca fiecare membru poate deja sa-si schimbe numele odata la 31 zile, daca doreste in acea perioada inca odata, poate sa cumpere de pe Shop; punctele se fac greu, stiu, deaia este posibil sa maresc cu 1-2 punctele primite per topic, reply; preturile sunt facute provizoriu, avand in vedere punctul de mai sus, itemele sunt ieftine si posibil sa le fac si mai ieftine; ca bonus, am oferit tuturor membrilor cate 40 puncte; staff-ul cate 50;
 8. O sa postez cand nu uit update-urile si ce se mai modifica pe forum in acest topic. am configurat punctele de la Members shop, pentru fiecare topic nou, 2 puncte, per reply 1; urmeaza in curand sa adaug si ce poti cumpara cu ele; acum, membri pot sa-si puna semnatura dupa 5 posturi, maxim 1 imagine, 2 link-uri (posibil sa-l schimb la 1), 5 linii de text; pentru Downloads, fiecare upload este recompensat cu 5 puncte, la fel si download, review, comment; pentru a putea descarca fisiere de pe 'Downloads', membri au nevoie de 5 posturi; Premium poate acum sa-
 9. Avand in vedere ca este un giveaway in desfasurare pe serverul de Discord, m-am gandit sa fac unul si pe server. Cine este pe primul loc in top 15 pana pe 31 decembrie, poate sa-si aleaga orice skin in valoare de 30 euro (se poate si gift card Steam). Pentru a participa in giveaway, am nevoie sa lasati reply in acest topic cu 'particip' sau o urare de Craciun, avand in vedere ca e aproape aici. Daca nu se inscriu cel putin 20 de persoane, giveaway-ul se anuleaza.
 10. Ti-am facut DNS si categoria, subforumurile ti le faci dupa placul tau.
 11. Ti-am creat eu categoria, daca nu te descurci sa ti-o modifici singur, astept add pe Steam / PM si te ajut eu.
 12. Ti-am creat DNS-ul si sectiunea. Tu ai primit acces sa o modifici si sa o faci cum vrei tu, dupa ce isi face al 2 lea detinator cont, imi dai PM si ii dau si lui acces. Daca nu te descurci cu sectiunea, da-mi add pe Steam sau un PM si te ajut.
 13. flrn;

  See Bans

  Changed Status to Accepted
 14. flrn;

  See Bans

  O aplicatie de genul pentru serverele de CS:GO este in faza de planificare, urmeaza in perioada urmatoare sa fie implementat, ori se poate ca doar la anul.
 15. flrn;

  Propunere [zed]

  Changed Status to Accepted

×
×
 • Create New...