Jump to content

flrn

Founder
 • Content Count

  650
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

flrn last won the day on November 21

flrn had the most liked content!

Community Reputation

246 Excelent

About flrn

 • Rank
  i'm the real slim shady
 • Birthday 03/01/1998

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.playarena.ro

Recent Profile Visitors

7,609 profile views
 1. Setarile contului. Am modificat acum, fiecare membru poate sa-si schimbe numele odata la 31 de zile.
 2. DNS-ul si accesele sunt gata. Categoria ti-o faci singur, cum vrei tu.
 3. Un mic update nou: toate sectiuniile legate de 'resurse jocuri' au fost sterge (cs 1.6, cs:go si lol), sectiunea de gaming complet mutata intr-o alta categorie noua, doar pentru gaming. Pe viitor, pentru resurse, o sa configurez platforma 'Downloads'. Urmeaza sa adaug niste sectiuni pentru SourceMod, respectiv AmxModX, insa generale, pentru intrebari, nu resurse. Urmatorul update, probabil stergerea sectiunii de tehnologie, nu sunt sigur inca.
 4. Gradul de supervizor este inutil, cel putin asa mi se pare mie.
 5. Am adaugat gradul de 'Ex Staff' pentru baietii care au muncit la playarena si nu se mai ocupa. Am adaugat cativa, daca am uitat pe cineva si vreti culoarea, puteti sa-mi dati PM oricand. Are aceleasi beneficii ca si premium.
 6. Am dat si eu un boost, dar n-am sa respect modelul ca nu am nevoie de tag.
 7. Cum poti sa-ti modifici singur categoria? Cu aplicatia 'Forum Managers' poti sa-ti faci absolut tot ce-ti doresti. Acest tutorial este facut pe sectiunea go.strix.ro, cu contul @System, nu al meu unde am acces. In colt stanga, avem 'Manage forum', iar de acolo iti pui adauga subforumuri, sa-ti rearanjezi sectiunea si altele; Iar la fiecare sectiune, daca doresti sa-ti adaugi subforum, poti s-o faci foarte simplu: Detinatorul principal o sa aiba acces sa adauge alti manageri noi la forum: Am sa las topicul des
 8. Acceptat. DNS-ul este facut. Sectiuniile ti le faci singur. Dupa ce ai facut sectiuniile, imi spui si iti pun moderator pe sectiune.
 9. Salut, de acord cu tine ca am inceput ceva nou. In prima faza, nici nu am vrut sa folosesc backup-ul, dar am zis ca foarte multa lume si-ar pierde munca, mai buna mai rea, cum e ea, dar e munca. Statisticile, oarecum nu ma intereseaza, in luna decembrie vreau sa sterg absolut toate conturile care nu s-au mai conectat de cel putin 1 an si cele banate/multi-account. Numele am decis sa-l schimb ca oarecum nici eu nu eram prea atras de playarena, insa nu pot zice ca era neaparat rau. @X Matei X, mersi pentru ajutor, apreciez.
 10. Am adaugat o tema neagra pentru cine nu mai suporta bugurile de la tema default.
 11. Din lipsa de persoane, serverele nu se mai ofera spre administrare. Daca tot doresti serverul tau, poti comanda acum de la NeoServer SRL cu reducere de 30% folosind codul promotional 'strix'.
 12. Multa lume a cerut chatul, o sa fie adaugat insa prima data sa rezolvam cu tema, urmeaza sa se faca una costum pentru STRiX. In momentul de fata, tema actuala, este complet deplorabila din pacate si daca adaug chat-ul s-ar putea strica si mai mult. Nici cu timpul nu stau prea bine, insa pe la inceputul lui decembrie s-ar putea sa fie mai ok totusi, iar atunci o sa inceapa update-urile (tema, aplicatii noi pentru forum, etc.). Pentru orice propunere, topicul este deschis.
 13. Serverul FIRE a redevenit disponibil. Urmatoarele servere sunt disponibile: 194.36.142.7:27015 188.212.102.192:27015 194.36.142.11:27015 Adaug si un server de CS 1.6 spre administrare, se poate face orice mod. 188.212.100.188:27015
 14. Awp inca este valabil, nici macar nu m-am mai uitat la pm-uri si am uitat. Lasa-mi iar pm cu un email. Disponibil si ffa.strix.ro, din cate am inteles este configurat, dar puteti sa il faceti ce mod vreti.
 15. Servere disponibile: awp.strix.ro si dr.strix.ro Amandoua sunt configurate, astept mesaj doar de la persoanele serioase. In viitor poate se ofera si 1-2-3 servere de CS 1.6 daca se primesc ceva reply-uri legate de asta.
×
×
 • Create New...