Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Valve a luat o decizie in cazul coaching-ului din industria CS:GO-ului // 37 antrenori banati


  Dolixec
   Share

  Ce se poate întâmpla atunci când echipele de CS:GO se duelează în cadrul unor competiții? Se poate juca cu cheat-uri cumva? *cough* word.exe *cough*. Se poate face match-fixing? *cough* IBuyPower *cough*. Se poate folosi un avantaj de către antrenorii echipelor? Ei bine, răspunsul este da.

   

  Dar ce s-a întâmplat domnule? Au băgat coduri în PC-urile de la Major? 

  Nu. Aparent, în august 2020 antrenorii câtorva echipe de CS au fost banați de ESL pentru că au abuzat de ceva exploit prin care puteau spectata orice spot de pe mapă fără ca cineva să vadă. 

  Dar, se știe exact ce antrenori au fost banați? Momentan se știu doar echipele celor banați în august : Hard Legion, Heroic și MiBR.

   

  Și cu ce ne ajută pe noi să știm informația asta despre CS? Jucăm noi la Major sau ce? Cine mai joacă CS:GO în 2021 când avem Valorant, Warzone, etc. ?

  Ținând cont că totuși CS:GO-ul are un număr mare de jucători în continuare în majoritatea lumii, această veste este o gură de aer proaspătă legată de implicarea Valve în joc. Exceptând problema cu scoaterea boților ce au făcut-o în penultimul update lansat, dar încercând să rezolve încă o problemă, au cauzat alta.  Totuși, Valve se implică și atunci când nu lansează cutii / operațiuni noi, so we gotta be pleased with what we have.

   

   

   

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...