Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Solar Ash - News // Delay până pe 2 decembrie


  Dolixec
   Share

  Deși lumea este în general mult mai interesată de titlurile AAA, de data aceasta voi scrie un articol pentru un joc Indie, și anume Solar Ash.

  Solar Ash, dezvoltat de compania Heart Machine, creatorii jocului Hyper Light Drifter ce a obținut și premii în cadrul The Game Awards 2016, a fost amânat până pe data de 2 decembrie 2021. Cum bine știe toată lumea, în ultimii 2 ani am avut de furcă cu o pandemie ce a împiedicat în general studiourile să-și poată folosi în totalitate munca colectivă, deoarece majoritatea angajaților au fost nevoiți să lucreze de acasă, lipsind acea comunicare ce exista într-un birou în care se aflau și alte câteva zeci, sute sau mii de persoane. 

   

  Din nefericire, oamenii încearcă cât de mult posibil să ignore majoritatea jocurilor ce nu sunt de tip AAA datorită ideii că bugetul este unul redus și că automat sunt mult mai puțini oameni ce lucrează la joc. Da, într-adevăr, au un punct de vedere, dar ceea ce lumea nu înțelege e că motivația este mult mai mare pentru o persoană ce nu are deja un fan-base constituit, deoarece trebuie să facă orice le stă în putere să atragă cât mai mulți cumpărători. Asta însemnând mai multă dedicație pentru aspectele atât vizuale cât și auditive al jocului, dar și pentru a-și putea lăsa amprenta într-o comunitate imensă de jucători. 

   

  Sfatul meu pentru orice gamer, încercați să acordați o șansă și jocurilor de tip Indie, mai ales că majoritatea depind foarte mult de feedback-ul fanilor, în comparație cu multe dintre titlurile AAA ce deja au o comunitate formată ce le va cumpăra jocul tot timpul.

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...