Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Saints Row // Declinul sigur al francizei este garantat


  Dolixec
   Share

  Ei bine, am încercat pe cât de mult posibil să nu fac un articol pe acest subiect (pe lângă faptul că și forum-ul a fost închis la acea vreme), dar vreau să-mi exprim toată sinceritatea față de o franciză pe care am îndrăgit-o mult, și anume Saints Row. Da, Saints Row, acea parodie tip GTA ce îți demonstra că poți avea fun într-un joc fără ca măcar să-ți placă.

   

  Cei de la Deep Silver Volition au anunțat în cadrul Gamescom un nou joc Saints Row. Din păcate, multă lume și-a dat seama de direcția în care jocul se îndreaptă și au decis să critice developerii. Ideea în mare parte este tot precum cea a jocurilor trecute, doar că acum, DSV au decis să încerce să mulțumească pe toată lumea, mai puțin pe gameri. Caracterele prezente în joc nu pot fi catadicsite ca fiind oameni ce sunt în stare să producă crime. Acum, să fim serioși, una dintre protagoniste arată mai mult a tocilară decât criminală, nu mai spunem de personajul de culoare ce, personal, nu știu ce anume caută în joc. Evident, cel mai controversat personaj este o tipă cu un aspect fizic diferit față de ce numim noi "normalitate", dar nu este extraordinar de rău încât să aruncăm cu ceva după ea, doar că nu e demn de un personaj de tipul acelui joc. Evident, jocul este făcut pentru populația "woke" ce își caută drepturile pe Twitter, cam ca o mare majoritate din jocurile lansate în ultimii 2-3 ani, de când mișcarea acestor persoane a prins un contur uriaș.

  Totuși, inamicii arată mai mult ca personajele principale decât însuși protagoniștii, dar, din nou, toată lumea trebuie mulțumită, altfel dispar sponsorizările, finanțările și acea parte a omenirii care iese în stradă că drepturile nu le sunt apreciate.

   

  Cel mai probabil deja vă dați seama de notele primite de joc pe IGN / MetaCritic, dar comunitatea este clar foarte distrusă, orice urmă de așteptare este dispărută, iar trailer-ul jocului ne arată clar cât de urât va fi acest joc.

  Încă o dată se demonstrează că jucătorii sunt un nimic pe lângă vocile ce pot influența orice în lumea de azi. Pe lângă dezastrele remastered-urilor aceleiași francize, dar ăsta este un subiect pentru altă dată.

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...