Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Rezultate Game Awards 2020 // Dezamagitor


  Dolixec
   Share

  Ei bine dragi prieteni, în această dimineață a avut loc "The Game Awards" , locul în care toată lumea speră ca jocul pe care l-au votat să câștige, dar unde și visele se năruiesc la fel ca la Loto 24/7 când ratezi doar un singur număr sau le ai total opuse.

   

  Veți fi curioși, oare cine a câștigat acest titlu? Rămâneți pe articol pentru a afla dacă veți fi dezamăgiți tot anul sau dacă se va încheia 2020 cu o sticlă de șampanie de Revelion.

   

  Mai întâi vom începe cu câteva categorii la care majoritatea gamerilor se vor ofensa/mulțumi și anume :

   

  Content Creator of the Year  : Valkyrae

  Această categorie a fost câștigată de Valkyrae, o streameriță ce face parte din echipa 100T (100 Thieves). Din păcate multă lume îl dădea câștigător pe TimTheTatman, dar se pare că un vis deja s-a năruit, oh well, mergem mai departe.

   

  Best Multiplayer Game : Among Us

  Da, ați citit bine, Among Us (jocul care a fost făcut popular de streamerii de pe Twitch) a câștigat un titlu și sincer, am rămas surprins. Dintr-o listă în care făceau parte jocuri precum CoD : Warzone, Valorant, Animal Crossing (era imposibil să câștige ținând cont că nu multă lume deține un Nintendo Switch) sau chiar Fall Guys (a apus la fel de rapid cum a apărut și jocul. Luați aminte developeri ce pățiți dacă nu vă ocupați de AntiCheat-uri *cough* Valve *cough*

   

  Best Sports/Racing Game: Tony Hawk's Pro Skater 1+2

  Ținând cont că nu putea să câștige FIFA la cât de shit a fost și nici Dirt 5 care, după părerea mea, e cel mai trash titlu din toată franciza Dirt (scuzele mele pentru fanii Dirt, dar e adevărul crud), iar NBA nici nu se pune problema să câștige vreodată un titlu până nu se trezesc cei de la 2K din somnul adânc de peste 3 ani. Totuși, F1 2020 aveau șanse mari și ei ținând cont că au făcut un joc foarte bun anul acesta, revanșându-se pentru unele titluri ratate. Sunt per total mulțumit că Tony Hawk's Pro Skater 1+2 a câștigat.

   

  Best Sim/Strategy Game: Microsoft Flight Simulator

  La fel ca în cazul categoriei "Best Sports/Racing Game" nu prea au fost alternative pentru o competiție serioasă, poate doar Crusader Kings III care, personal, mi-a plăcut. Nu se putea ca MFS să nu câștige această categorie ținând cont de complexitatea jocului și de faptul că reprezintă un simulator într-un procentaj aproape maxim la capitolul realism.

   

  Best Family Game: Animal Crossing: New Horizons

  Pentru cei care ziceau că nu Animal Crossing trebuia să câștige ci Crash Bandicoot, sper să nu mai spuneți așa ceva în viața voastră. Jocul ăla nu se poate numi Family Game ținând cont că-i mai mult un Rage Simulator decât un joc de jucat cu familia. Asta în caz că dacă stați rău cu nervii, nu-l jucați (Jocul e bun și frumos, recunosc, dar mai greu de jucat dacă sunteți copii). Alt joc nu putea câștiga pentru că erau pentru doar câteva platforme (Nintendo Switch), iar Fall Guys și Minecraft Dungeons n-au fost cine știe ce încât să primească titlu.

   

  Best Fighting Game: Mortal Kombat 11 Ultimate

  N-am ce anume să spun în plus legat de această categorie ținând cont că niciun joc n-avea cum să câștige contra Mortal Kombat-ului

   

  Best RPG: Final Fantasy VII Remake

  Aici pot să spun că sunt ultra-mega dezamăgit. N-am nimic cu franciza Final Fantasy, dar serios, dintre Persona 5 Royal și Final Fantasy să alegi Final Fantasy? Yakuza clar nu avea cum să câștige pentru că s-a lansat târziu, dar dacă era lansat prin vară sau mai devreme de atât era o bătaie gravă între aceste titluri. 

   

  Best Action/Adventure Game: The Last of Us Part 2

  Teribil. Ce a fost TLOU 1 și ce a ieșit 2, groaznic. Dintre jocuri precum Ghost of Tsushima, Star Wars : Jedi Fallen Order (care a fost cel mai bun Star Wars din ultimii 10 ani) să iasă TLOU 2. Tragic. Spider-Man : Miles Morales nu putea câștiga pentru că, la fel, e lansat recent, dar și scurt, iar de Valhalla să nu vorbim pentru că nu se poate numi Assassin's Creed.

   

  O să trecem direct la GOTY deoarece dacă stăm să analizăm întreaga listă o să fie o majoritate The Last Of Us 2, dar, ce să vedeți, tot The Last Of Us 2 a câștigat. Era de așteptat ținând cont că știm și noi cum a fost făcut jocul ăsta, de cine a fost susținut și pentru ce public a fost el făcut de fapt, dar lăsăm asta la o parte. Felicitări celor de la Naughty Dog, sper să nu scoateți și al 3-lea joc, păcat de grafica aia extravagantă și de detaliile acestea.

   

  Pentru cei ce vor să vadă întreaga listă de câștigători aveți acest link către articolul celor de la IGN : Click sau pe site-ul oficial : Click 

  • Love 1
   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...