Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Ratchet & Clank : Rift Apart // De când așteptam un joc R&C


  Dolixec
   Share

  După ce Ratchet & Clank 2016 nu a fost ceea ce fanii acestei francize ne-am dorit, cei de la Insomniac au decis să ne dea peste cap în totalitate și să ne bage în creier faptul că pot întotdeauna face ceva bun. Acest lucru se poate observa clar în Ratchet & Clank : Rift ApartJocul reprezintă prima exclusivitate a noii console PS5 și arată în exactitate de ce este în stare această consolă. De partea grafică nici nu are rost să vorbim deoarece este genială, având acele moduri pe care PS5 ți le oferă ce te fac să te simți ca și cum ai viziona un film, nicidecum un joc.

  Jocul este bazat pe continuarea ultimului joc lansat pe PS3, Into the Nexus, un joc scurt, dar care te va introduce puțin în ideea pe care Rift Apart o prezintă. Toată lumea a văzut trailer-ul și știe clar despre ce este vorba. Un nou Lombax apare din altă dimensiune, care de fapt ești tu, dar ca variantă feminină și trebuie să treci prin diferite obstacole pentru a repara ceea ce Nefarious a stricat (ca deobicei). Nu vom intra mult în spoilere deoarece jocul merită jucat complet și explorat în totalitate.

  Mi-a plăcut foarte mult introducerea Raritanium-ului ce se afla și în Tools of Destructions, permițând upgradarea armelor mai mult decât îți permitea maximizarea armei la level 5. Un alt lucru ce mi-a plăcut extrem de mult este legat de minigame-urile noi introduse precum utilizarea lui Glitch, un mini-spider cibernetic ce distruge virușii implantați în calculatoare și mecanisme și minigame-urile cu Clank în care trebuie să faci un drum pentru a debloca niște uși, folosindu-te de niște globuri ce au diferite abilități, ceea ce mă duce foarte mult cu gândul atât la Tools of Destructions cât și la A Crack In Time. Cel mai mult m-a satisfăcut faptul că joci și cu Rivet și că până și ea își găsește un Clank al ei, doar că femelă.

  Un singur lucru am de spus negativ care personal m-a lăsat puțin trist, faptul că Talwyn nu apare în acest joc, deși este prietena confirmată oficial a lui Ratchet.

  În concluzie, jocul este superb, are umorul respectiv seriei și merită în totalitate jucat dacă deții un PS5. #EveryCentWorth

  • Like 2
   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...