Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • La Multi Ani 2021 // Te rog, da-ne jocuri mai bune decat 2020


  Dolixec
   Share

  Am lipsit ceva vreme și sincer, mi-a fost dor să scriu articole din nou. E ciudat să știu că am lenevit atât și asta s-a văzut clar în activitatea mea de pe secțiunea Articles ("Ami pare rău la domni politziști").

   

  Sper că v-ați distrat și că nu v-ați lăsat intimidați de faptul că 2021 a început cum nu se poate mai "bine", mai ales că deja au fost riot-uri în America, în Madrid a nins după peste 60 de ani fără ninsoare, iar Hitman 3 pare să fie un joc ok. Aș fi început să postez mult mai repede, dar personal nu găseam ceva știri care să mă facă să sar în sus de bucurie sau de tristețe, mai ales în zona gaming-ului.

   

  Totuși, am câteva lucruri pe care vreau să le aduc în discuție : Ce se întâmplă cu CyberPunk și cu Back 4 Blood

  Pentru cei ce nu știu, CDPR sunt la limită și mai-mai că urmează un scandal și o grabă a rezolvării jocului, mai ales că UOKIK (Poland's Office of Competition and Consumer Protection) a intrat pe fir. Și totuși, de ce au intrat autoritățile poloneze în toată problema cu CyberPunk & CDPR? Guvernul polonez chiar a sprijinit financiar crearea jocului. Cam ciudat totuși să vezi o țară implicată atât de tare în lumea gaming-ului, excluzând țările precum Germania sau China / Koreea / Japonia care bagă censorship în jocuri. Acum vă veți gândi : "Dar vai, cât pot UOKIK ăia să le ia din bani? Le cer și ei o sumă fixă și gata". Răspuns total greșit. În cazul în care jocul nu va lua un drum bun, UOKIK va amenda CDPR cu 10% din încasările de pe urma jocului. Personal mi se pare un procent mare, dar e de înțeles. Odată ce contribui la ceva ce nu merge bine, trebuie și tu să-ți recuperezi banii. 

   

  Acum trecem de etapa CyberPunk și ajungem la Back 4 Blood. Care mai e problema și cu jocul ăsta? Multe persoane (printre care și eu) l-am considerat Left 4 Dead 3. M-am informat mai bine și se pare că jocul nu cred că va avea parte de câștigul si aprecierea pe care le avea Left 4 Dead. De ce? Microtranzacții oameni buni. Nu scăpăm deloc de ele. Înțeleg că vrei să-ți recuperezi banii din plata angajaților, dar totuși, ce vede lumea așa ok la ele? Să nu uităm că unele țări Europene deja au ajuns să interzică lootbox-uri și microtranzacții. Poate după luna Ianuarie vom avea și noi mai multe știri legate de jocuri care să ne bucure, fără prea multă dramă (pe care, oricum o iubim).

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...