Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Grand Theft Auto Trilogy - Remastered // Chiar este necesar să apară pe orice consolă next-gen?


  Dolixec
   Share

  Cum bine știți, în urmă cu ceva timp s-au descoperit diferite documente aparținând Rockstar, care ar specifica apariția unor jocuri ce vor fi remastered pentru noile generații de console, iar gamerii și-au dat seama că va fi vorba despre trilogia Grand Theft Auto, o trilogie ce a apărut pe fiecare consolă încă din era PS2 / Xbox, până în prezent, PS4 / Xbox One. Ei bine, chiar cei de la Rockstar au confirmat recent apariția acestei trilogii, urmând a scoate de la vânzare de pe Steam bundle-ul prezent, făcând loc seriei GTA Trilogy - Definitive Edition. După părerea mea, cei de la Rockstar puteau folosi totuși un alt tip de nume, ținând cont că "rivalii", și anume 2K / Hangar 13 au relansat franciza Mafia sub aceeași denumire.

   

  Și totuși, ce știm în prezent în afară de anunțul oferit de cei de la Rockstar? Absolut nimic, deoarece nimeni nu a oferit vreo imagine publicului cu noile modificări aduse jocului. Din nefericire, se speculează că jocul va fi bazat pe o versiune de mobile, nemulțumindu-i în total pe gameri, așteptările fiind la nivel înalt față de o companie care are ca titluri atât franciza GTA, cât și altele precum Red Dead Redemption, Midnight Club, Bully sau Max Payne.

   

  Părerea mea personală, pe care o împart cu voi, este să nu aveți cele mai mari pretenții, deoarece s-a demonstrat de atâtea ori (mulțumim Mafia II și III, Assassin's Creed, Call of Duty și nu în ultimul rând, Crysis) că este mai bine să ne ținem banii în portofele, vizionând întâi de toate diferite video-uri pe YouTube de la diferiți creatori de conținut în materie de gaming, ce pot avea diferite opinii, neîncercând influențarea minții umane.

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...