Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • God of War // Direcția Steam!


  Dolixec
   Share

  Dacă n-ați crezut vreodată, acum e timpul să credeți. Oficial, cei de la Santa Monica și PlayStation au anunțat că jocul God of War va apărea pe PC pe data de 14 ianuarie 2022, la prețul de 50 de Euro. Cel mai probabil toată lumea a jucat măcar un God of War, mai ales cei ce au deținut un PS2 / PS3 / PS4 / PSP. În cazul în care nu ați jucat, toată povestea se bazează în jurul unui semi-zeu numit Kratos, fiul lui Zeus și al lui Callisto, avându-l ca frate pe Deimos.

   

  Kratos își ucide familia, pleacă să se răzbune pe Ares, cel care l-a manipulat spre această acțiune, iar la final se va muta din Grecia antică în Misgard, o zonă din Scandinavia antică, unde va avea și un băiat, pe numele său Atreus, care este ajutat de tatăl său să devină bărbat.

   

  Personal, jocul și-a meritat toate titlurile câștigate până în prezent, în special Game of the Year-ul și sunt foarte fericit să aflu că jocul va fi lansat pe PC unde cel mai probabil vor apărea și moduri pentru acesta, iar din punct de vedere grafic, va arăta senzațional.

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...