Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Forza Horizon 5 // Păreri personale


  Dolixec
   Share

  Cu ajutorul Xbox Game Pass-ului am reușit să joc momentan cam o oră din Forza Horizon 5. Este foarte asemănător cu Forza Horizon 4, doar că pe lângă aceste asemănări există și niște probleme cu jocul.

   

  Țin să menționez că jocul arată bine. Mașinile și interioarele acestora sunt superbe, iar gama de mașini este evident una destul de mare. Bine-nțeles că vor mai apărea DLC-uri, dar pentru ce avem momentan este ok, doar că..

   

  Doar că, din nefericire, jocul are câteva bug-uri măricele. În primul rând, cel mai mare și mai răspândit bug este legat de distanța de randare a texturilor. Este foarte mică, arată groaznic și sunt texturi care dacă nu sunt randate arată execrabil. Problema nu am întâmpinat-o doar eu, întrucât pe Reddit și pe Steam este foarte des menționată această problemă. 

   

  Un alt bug major descoperit până acum este pierderea conexiunii la servere. Încerci să faci ceva salt masiv ce te duce până-n 500 de metri? Stai liniștit, jocul fix atunci o să se deconecteze de la serverele Microsoft și o să te trezești instant pe jos, mașina nemișcându-se. Alte probleme nu am observat până acum, dar am văzut că sunt persoane cu alte probleme pe lângă cele pe care le am eu.

   

  Cam după o săptămână de jucat, voi edita acest articol în legătură cu ce se mai întâmplă cu jocul.

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...