Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • FIFA 22 // Același titlu FIFA de 6 ani de zile încoace?


  Dolixec
   Share

  Ce-i place cel mai mult unui cetățean român, eventual microbist, să facă atunci când vine acasă de la muncă, școală sau orice altă activitate ce-l menține pe om departe de consolă sau PC? Va citi o carte? Va face ceva interesant cu viața sa, încetând a folosi tehnologia pentru puțin timp? Se va juca vreun joc ce necesită multă gândire logică sau un joc ce-i va îmbogăți imaginea despre jocuri?

   

  Răspunsul este: NU! Cetățeanul de rând se va duce acasă, va deschide instant PC-ul sau PS-ul / Xbox-ul, și nu, nu pentru un joc lăudat de toată lumea, ci pentru FIFA!

   

  Și totuși, nu este FIFA același joc încă din 2015 încoace? Singura noutate pe care am tot văzut-o în joc e actualizarea campionatelor și maxim 2-3 lucruri prin Career Mode, care tot are puține lucruri față de legendara sursă de bani a EA-ului: Ultimate Team.

  E imposibil să nu fi jucat vreodată în viață într-un mod de pe Ultimate Team, fie Draft sau Weekend League și să fi conștientizat că este în general o zonă unde se adună toți tryharder-ii și toți oamenii care abuzează de un meta continuu, dar ce pretenții să avem de la EA în general, mai ales când au probleme până și cu un alt joc ce le aduce o sumă considerabilă în conturi, și anume Apex Legends (care, de altfel, a fost hack-uit recent, ajungând pentru o perioadă scurtă în stadiul în care se află seria Titanfall de o vreme bună).

   

  Am deviat destul de mult de la subiect, dar cam asta este imaginea mea asupra acestei francize odată cu FIFA 16.

  Revenind la ideea principală a articolului, este FIFA 22 ceva bun în comparație cu titlurile precedente?

   

  Un răspuns cert nu poate fi oferit în totalitate, deoarece pe cât de bug-uit e jocul, pe atât de fun e, iar anul acesta nici măcar nu putem compara FIFA cu PES (aka eFootball), deoarece cei de la Konami au masacrat în totalitate această franciză încă de când au modificat titlul acesteia.

  Exista câteva chestii în plus aduse jocului precum execuția portarului, care a devenit mult mai bună, portarul având un rol important în joc. O altă chestie interesantă este tipul de rapiditate, jocul fiind mai lent în comparație cu celelalte titluri, dar deja au apărut "influensării" (Twitch Pro Streamers), a căror prezență a stricat și ultimele titluri FIFA, sugerând update-uri ce doar pe aceștia îi avantajează.

  Din nefericire, un lucru trist este că, din nou, cei de pe platforma PC sunt dezavantajați, neprimind varianta next-gen a jocului, ci cea prezentă pe PS4 / Xbox One / Nintendo Switch.

   

  Ca să concluzionez, FIFA 22 este un plus față de ultimele 4 titluri, având un gameplay mult mai fun, mult mai echilibrat și mult mai atrăgător decât precedentele jocuri.

  • Like 1
   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...