Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Este CyberPunk cel mai mare flop in industria de jocuri? // Unii spun da, altii nu, personal, nu e asa rau.


  Dolixec
   Share

  Toți gamerii, dar și utilizatorii de pe Reddit în special au considerat acest joc ca fiind cel mai mare flop joc din întreaga industrie de jocuri. 

  Este sau nu este adevărat? Vă voi expune opinia mea pe parcursul acestui articol.

   

  Știm în ce condiții a fost lansat jocul, cum a fost presat de sponsori, de manageri și chiar și de atot "jmecheri" care au ajuns să trimită mesaje cu tentă criminală precum amenințarea cu moartea sau alte trăznăi pe care le mai născocește lumea în 2020, că deh, toți vrem produse livrate rapid și să fie și calitativ 100%. Personal, îi înțeleg pe cei care au comandat jocul pentru PS4, da, aici nu are nimeni cum să îi salveze ținând cont că până și Red Dead Redemption 2 a mers imaculat pe un PS4 Pro. Așteptăm să vedem ce update-uri vor mai face cei de la CDProjektRed.

   

  Totuși, observăm că versiunea de PC o duce mult mai bine în comparație cu restul platformelor. Da, există bug-uri la AI, la unele texturi, la unele modele choppy sau care apar așa instant, dar hai să nu criticăm atât de tare stadiul prezent al jocului (ținând cont că este deja la versiunea 1.04). Amintiți-vă (cei ce ați jucat The Witcher 3 la lansare) cum a fost TW3 în momentul în care a ajuns pe piață. Un joc vai de steaua lui care nici că putea da impresia că își poate reveni, dar totuși, au luat GOTY, cum vine asta? Joc care a fost un dezastru la început să ia un titlu așa mare? Uite că se poate așa că acordați timp celor de la CDPR să rezolve jocul complet, apoi puteți să vi-l cumpărați. 

   

   

   

  Și dacă tot suntem aici hai să amintim ce jocuri au mai apărut în piață și au fost un miss masiv :

   

  Fallout 76 : La cât de bun a fost jocul ăsta a trebuit să caut pe Google numele complet al acestuia. A fost un dezastru total, mult mai dezastruos decât CyberPunk (și nu, nu sunt în limbă după el de îl tot aduc în discuție, dar sunt șocat de ce văd pe Reddit / Twitter așa că vreau să mă descarc)

  The Division 2 : O da, un titlu Ubisoft (vor mai fi încă 2, 3, poate mai multe titluri puse aici, dar fără descriere) care părea foarte promițător la început (da, recunosc, mi-a plăcut The Division 1 la nebunie), dar pe moment ce am văzut ce apărea pe YouTube deveneam tot mai dezamăgit.

   

  O să mai enumăr câteva titluri ce personal m-au dezamăgit :

   

  Assassin's Creed Unity

  Batman Arkham Knight

  Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

  No Man's Sky

  FIFA

   

  Și oprim lista aici pentru că aș putea continua-o mult și bine.

  • Like 1
  • Bravo 1
   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...