Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Elden Ring // Data de lansare schimbată


  Dolixec
   Share

  Elden Ring este un joc de tip Souls Games, creat de cei de la From Software, în colaborare cu Hidetaka Miyazaki (director la Sekiro) și scriitorul George R.R. Martin, bine-cunoscut în lumea modernă drept creatorul seriei de cărți Game of Thrones. Acest joc este foarte așteptat atât de persoanele care adoră provocările și care dețin un controller (eventual mai multe de rezervă), dar și de jucătorii francizei Dark Souls, jocului Sekiro, dar și Demon's Souls. Ei bine, cei de la From Software au anunțat că jocul se va lansa abia pe 22 Februarie 2022, având delay de doar o lună față de lansarea inițial publicată.

   

  Și totuși, ce anume prezintă acest joc încât majoritatea fanilor RPG îl așteaptă cu sufletul la gură după ce a fost anunțat acum multă vreme? 

  În primul rând, jocul nu este pentru un casual gamer. Este destinat mai mult pentru jucătorii ce folosesc controllere, datorită movement-ului, dar și combinațiilor de butoane ce trebuie apăsate concomitent, la care se adaugă reflexele și cunoașterea mecanicilor jocului. În cazul în care nu înțelegeți conceptul de RPG, este exact în stilul The Witcher, un joc considerat de majoritatea jucătorilor o operă de artă în materie de jocuri, deci e cam imposibil să fi ratat sau ignorat acest titlu, mai ales că Netflix a și făcut un serial pe baza jocului, care la rândul său este adaptat după un roman ce-i poartă numele.

   

  Așa că, fanii Souls, puneți bani într-un seif deoarece vom vedea pe Reddit în ce hal vor ajunge controllere în urma a câtorva lupte cu diferite creaturi mitice.

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...