Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • EA si Ubisoft vor face ambele jocuri cu numele de Star Wars // Oh nu, nu asa ceva


  Dolixec
   Share

  Sper că ați auzit recent de povestea dintre Ubisoft și LucasFilm. Cei de la LucasFilm au decis să colaboreze cu cei de la Ubisoft la fel cum fac și cu cei de la EA. Ce înseamnă aceste lucruri? Ei bine, va fi probabil un dezastru uriaș până și pentru cei mai hardcore fanboys Star Wars, dar și pentru gamerii casual. Oare va ieși un lucru bun? Să avem pretenții de la Ubisoft sau de la EA după titlurile anterioare înregistrate sub marca lor?

   

  Acum vine opinia mea personală. Eu unul nu sunt încântat să aflu că pe lângă cei de la EA care au cam distrus franciza recent să apară și o companie ca Ubisoft. Da, au avut jocuri bune ambele, până într-un punct, dar deja ne-am obișnuit cu titlurile "jignitoare" pentru noi gamerii. Dar, pe lângă această nefericire, am un gând care totuși sper să se adeverească. Dacă Ubisoft vor avea și ei acces la franciză mă gândesc că va urma o competiție.

   

  În lumea reală competiția înseamnă lucruri bune (în marea majoritate), de la bătaia pe prețuri și calitate până la îndepărtarea unui monopol. Monopolul nu a fost niciodată un lucru bun pentru că ai trăi exact ca și cum ai fi obligat să plătești suma cea mai pompoasă deoarece "noi suntem singurii, deci dacă nu plătiți atât nu aveți de unde face rost de altundeva". 

   

  Dacă principalele viziuni ale competiției vor fi aceleași și în industria de jocuri, atunci s-ar putea (nu bag mâna-n foc, nu mă înjurați) să vedem niște titluri bune și poate o îndreptare a francizei Star Wars

   

  Ce părere aveți voi? Credeți că va ieși ceva din tot războiul ăsta? Ar trebui ca gamerii să se simtă fericiți sau îngrijorați?

  • Like 1
   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...