Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • E3 2021 // Sucked? Da și poate nu.


  Dolixec
   Share

  Ce poate fi mai frumos pentru un gamer decât o conferință ce anunță și prezintă viitoare jocuri? Vă spun eu : o conferință lipsită de anunțuri importante și de energie.

  Totuși, de ce această opinie? Răspunsul este foarte simplu. Chiar dacă anii 2020 și 2021 au fost "blocați" în materie de jocuri din cauza pandemiei, gamerii aveau alte așteptări de la această conferință. Doar două sau chiar trei studiouri au făcut anunțuri bune, prezentând gameplay-uri și trailere, în timp ce alte companii fie nu au prezentat nimic atractiv, fie nu au prezentat absolut nimic (la voi mă uit, Take-Two). Personal, consider că doar cei de la Xbox, Nintendo și Devolver au făcut toată conferința, în timp ce studiouri precum Ubisoft, Take-Two și Gearbox au distrus-o în milioane de bucăți.

  Take-Two, înțelegeți, E3-ul e făcut pentru jocuri, nu pentru a vorbi chestii legate de personalitate ș.a.m.d.. Dacă tot vă faceți prezența la o conferință bazată pe JOCURI, axați-vă strict pe jocuri, altfel nu mai veniți doar pentru a face hype.

  Oricum, personal am toată atenția pentru câteva jocuri de la Microsoft precum : Halo, care au prezentat un trailer mult mai bun decât primul ce a stârnit o groază de controverse și meme-uri, Forza Horizon 5, ce pare a fi de această dată undeva în Mexic, deși fanii își doreau altă locație și până și Battlefield 2042 m-a captat cu acel trailer in-game bazat pe câteva play-uri din Best Moments of BF3 & BF4.

  Sunt curios de opinia majorității gamerilor români și dacă așteptați vreun titlu din această conferință.

  • Like 1
   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...