Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • CyberPunk si refund-urile // PS Store a scos jocul din platforma


  Dolixec
   Share

  Vă vine să credeți sau nu? Nu mă așteptam la o zi în care să observ un joc scos de pe PS Store precum CyberPunk, ținând cont că deja este un joc AAA. Să fi creat cei de la CDPR o decădere uriașă a veniturilor pentru Sony?

   

  După câteva zile de inactivitate și o luptă cu Steam-ul am zis să dau puțin scroll pe Reddit și pe Twitter, iar pe ambele platforme cap de listă era acest subiect legat de CyberPunk, refund-ul și excluderea jocului de pe PS Store.

  Prima dată am zis că poate e ceva fake news împrăștiat în media (mai ales că gamerii cred rapid news-urile, fie dramatice, fie benefice).

  Ce am făcut? Am verificat store-ul celor de la PlayStation și, într-adevăr, jocul a fost scos de acolo. Totuși nu mă pot decide dacă cei de la CDPR au cerut asta sau cei de la Sony au zis "Fuck It" și l-au șters în urma unui număr mare de refund-uri.

   

  Chiar azi am cumpărat și eu jocul pe Steam, fără a mă juca, dar l-am luat doar pentru numele acestuia. Nu știu dacă vreodată o să-l joc sau o să aștept până revine "în glorie" precum The Witcher 3, dar vedem ce vor urma lunile următoare / anii următori.

   

  Sunt curios dacă sunt persoane ce citesc acest articol și dacă au dat refund deoarece vor să-i învețe pe cei de la CDPR o lecție sau chiar a fost o notorietate de joc ce a provocat neplăceri și discomfort.

  • Like 1
   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...