Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Cel mai pacifist jucator de WoW a facut level 60 strangand doar flori // De ce ai face asa ceva?


  Dolixec
   Share

  Exact ce scrie și în titlu. Un jucător a decis să parcurgă grinding-ul jocului printr-o metodă mai ciudată și anume culesul florilor.. 

  Sincer, sunt surprins că cineva a reușit să facă un asemenea grind strângând milioane de flori. Vă dați seama să stați 17 zile încât să doborâți un astfel de record? Partea și mai ciudată e că nici nu a fost nevoie să iasă de pe insula principală a jocului (Wandering Isle) pentru că altfel ar fi pierdut challenge-ul. 

   

  Poate vă veți întreba cum se numește acest jucător. Nickname-ul acestuia este Doubleagent și este un personaj destul de cunoscut în industria jucătorilor de WoW fiind unul din jucătorii care a petrecut peste 8000 de ore în expansion-ul Legion în 2016, iar acest challenge de a crește strângând doar flori a fost repetat în prezent deoarece Doubleagent a făcut același lucru în 2018 pe expansion-ul Battle for Azeroth, iar acel expansion avea un nivel maxim de 120. Totul a durat 240 de ore, dar din nou a scris istorie în rândul jucătorilor de World of Warcraft.

   

  Sunt curios dacă voi ați avea aceeași răbdare ca acest jucător și dacă da, ați face-o sau nu? Personal, nu m-aș strofoca să încerc așa ceva, chiar dacă cei de la Blizzard m-ar aplauda și felicita.

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...