Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
 • Back 4 Blood // Un joc mult prea overpriced


  Dolixec
   Share

  "Cum poți să spui că Back 4 Blood nu este succesorul lui Left 4 Dead?"

  "Cum poți spune că jocul nu este un AAA?"

  "Cum poți să spui că AI-ul este unul mediocru?"

   

  Ei bine, dragi vizitatori ai acestui forum, Back 4 Blood, jocul pe care l-am prevăzut a fi un eșec, a demonstrat că uneori, pot să-mi dau seama de lucruri înainte ca acestea să fie finalizate. Tot ce am putut prezice legat de acest joc s-a întâmplat: skin-uri, AI mediocru ce nu respectă nicio indicație, lipsa consolei, lipsa serverlor private etc.

  Pe lângă problemele menționate mai sus, există o problemă mult mai mare a acestui joc, și anume prețul. Nici măcare Left 4 Dead nu a trecut de 20 de Euro, iar cei de la Turtle Rock au pretenția ca oamenii să plătească 60 de Euro pe un joc ce nici nu promite multe, nici nu aduce acea nostalgie provocată de Left 4 Dead, iar pe lângă asta, vine și cu multe lipsuri ce făceau franciza anterioară să fie un masterpiece pe lângă aceasta. Să nu uit a menționa dificultatea ciudată a inamicilor. În cazul în care joci la o dificultate mică, inamicii sunt aproape inexistenți în a creea probleme jucătorului, dar dacă cumva ai crescut dificultatea foarte puțin, simți că nu mai poți termina jocul nici cu cheat-uri.

   

  Ca să concluzionez, Back 4 Blood este un joc cu un preț piperat, cu multe lipsuri, cu o grafică destul de rea, cu promisiunea că va fi un Left 4 Dead mult mai bun, cu un gameplay super repetitiv și fără a avea un story în spate ce să-l facă jucabil mai mult de două-trei săptămâni. Apropo, vreți moduri? Păcat, nu vă permit cei de la Turtle Rock acest lucru. Încă un adaos, majoritatea lumii știa ce va fi, mai ales după eșecul acestei companii cu Evolve.

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...